Kekrituotannot

KEKRI-tuotantojen keskiössä on yhdessäolo ja syyssadosta valmistetuilla tuotteilla herkuttelu, arjesta irtiotto ja tarinoiden rikastama kekriperinne.

 
KEKRIKEMUT, KEKRIMENU ja KEKRIROKKI
– ruoka- ja juhlakulttuurin hankkeet

 
kekrikemut

KEKRIKEMUT
– Perheen, sukulaisten, ystävien, erilaisten yhteisöjen ja piirien juhla.

21.10.2010 Kekrikemut Ravintola Lasipalaltsissa Helsingissä
2.10.2010 Kekrikemut Ruovedellä


kekrimenu

KEKRIMENU
– Reseptejä ja menuita kotien, ravintoloiden ja julkisten ruokapalveluiden käyttöön.

KEKRIMENU·2009 -kilpailu kokkiopiskelijoille
Hanna Kuiviston ja Elisa Loposen voittajamenu


kekrirokki

KEKRIROKKI
– Rokkia kaikilla mausteilla.
 
Järjestetään joka toinen vuosi.
KEKRIROKKI·2009 Kulttuuriareena Gloria Helsinki


KEKRILEIKIT – lastenkulttuurin hankkeet
Kekrin uusintamishankkeen tärkeimmät kohderyhmät ovat lapset, nuoret ja nuoret aikuiset. He voivat tehdä edellisten sukupolvien vuodenvaihteen juhlasta nykyaikaiset kemut, jotka ammentavat kansanperinteestä yhteisöllisyyden ja sadonkorjuujuhlan ja luovat sille kulttuurisesti ja ekologisesti kestäviin arvoihin tukeutuvat muodot.


kekritarinat

KEKRITARINAT
– Syysiltojen satuja ja menneen ajan tarinoita


kekrileikit

KEKRILEIKIT
– Seuraleikkejä, kortti-, lauta- ja muistipelejä kekri-iltojen iloksi kaiken ikäisille.
 

KEKRI-hankkeet tuottaa Talonpoikaiskulttuurisäätiö.
Tuottajana  Kulttuurituotanto Päivi Rajakari Oy, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki.  
puh: +358 40 7084469,  email: pr(at)rajakari.fi

Kekrituotannoille annetusta tuesta kiitämme:
Alfred Kordelinin yleinen edistys- ja sivistysrahasto
Koneen Säätiö
Maaseudun Sivistysliitto

Ylläpito

Ylös