Kekrimenut ja reseptit
Hyvää ruokaa kekrijuhliin syntyy edelleen suomalaisesta raaka-aineista, jotka ovat syksyllä parhaimmillaan. Kekrikemujen menu syntyy Talonpoikaiskulttuurisäätiön vunna 2017 ruokabloggareille sunnatun reseptikilpailujen maukkailla ohjeilla. Laita siis kekrin kunniaksi pöytä koreaksi, koristele kattaus syksyn väreillä ja luo tunnelmaa kynttilöillä ja lyhdyillä.
Moderni kekrimenu – Beach house kitchen
Kekrimenu – Hanna Koivisto ja Elina Loponen
Kekrilauta – Keittiömestari Heikki Ahopelto
Karitsaconfit, röstiperunaa, punajuurimoussea ja suppilovahverohilloketta – Viikonloppukokki
Poroa, juureksia ja tattaria – Keittotaiteilua
Syksyinen sieni-jauhelihapai – Virve Kulmala
Kekrinpunainen jauhelihakastike – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola
Mehevä kekrijuuresruukku – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola
Kekrinkeltainen kurpitsakeitto – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola
Sieni-kaalikääryleet – Nautiskellen – Parasta syyssadon antimista (nautiskellen.fi)
Kesäkurpitsaruusut – Maistus varmaan sullekin
Kekripiiras syksyn parhaasta sadosta – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola
Nokkosperunarieskat – Kinuskileipomin Herkkulauantai
Kekrijuhlien neljän maun foccacia – Leipäblogi Noin 65 g
Punajuurivispipuuro & creme anglaise – Pulla-Akka leipoo
Kekrin kurpitsavohvelikakku – Naprapaatin vaimo
Ihana omenapaistos – Hyvää ruokaa
Suussa sulava kekrikakku – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola
Kekri-smoothie – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola