Kekrimenut ja reseptit

Hyvää ruokaa kekrijuhliin syntyy edelleen suomalaisesta raaka-aineista, jotka ovat syksyllä parhaimmillaan. Kekrikemujen menu syntyy Talonpoikaiskulttuurisäätiön vunna 2017 ruokabloggareille sunnatun reseptikilpailujen maukkailla ohjeilla. Laita siis kekrin kunniaksi pöytä koreaksi, koristele kattaus syksyn väreillä ja luo tunnelmaa kynttilöillä ja lyhdyillä.
Linkit “nimiosaan”, joka ennen ajatusviivaa

Moderni kekrimenu – Beach house kitchen

Kekrimenu – Hanna Koivisto ja Elina Loponen

Kekrilauta – Keittiömestari Heikki Ahopelto

Karitsaconfit, röstiperunaa, punajuurimoussea ja suppilovahverohilloketta – Viikonloppukokki

Poroa, juureksia ja tattaria – Keittotaiteilua

Syksyinen sieni-jauhelihapai – Virve Kulmala

Kekrinpunainen jauhelihakastike – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola

Mehevä kekrijuuresruukku – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola

Kekrinkeltainen kurpitsakeitto – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola

Sieni-kaalikääryleet – Nautiskellen – Parasta syyssadon antimista (nautiskellen.fi)

Kesäkurpitsaruusut – Maistus varmaan sullekin

Kekripiiras syksyn parhaasta sadosta – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola

Nokkosperunarieskat – Kinuskileipomin Herkkulauantai

Kekrijuhlien neljän maun foccacia – Leipäblogi Noin 65 g

Punajuurivispipuuro & creme anglaise – Pulla-Akka leipoo

Kekrin kurpitsavohvelikakku – Naprapaatin vaimo

Ihana omenapaistos – Hyvää ruokaa

Suussa sulava kekrikakku – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola

Kekri-smoothie – Anni-Mari Syväsalmi ja Paula Viertola

Kekrikemut

Vinkkejä juhlien viettoon

TUTUSTU

Kekriruokia

Reseptejä, mutta myös historian palasia

TUTUSTU

Kekrikäsityöt

Neuleet ja muu tekeminen

TUTUSTU

Asiamies Maija Mäki
maija.maki(at)tpks.fi
050 379 7471
PL510 00100 Helsinki